Birthdaywishes

15 september 2022

Video

Audio

Over deze aflevering

Al een dikke week loop ik met mijn ziel onder mijn arm omdat ik jarig ben op 16 september. In deze persoonlijke solo-aflevering van de Mooie Mensen® Podcast leg ik je uit waarom. Maar ook waarom ik positief blijf en waarom ik doe wat ik doe om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

En ... ik spreek een aantal wensen uit die ik zelf heb. Gewoon, omdat een vriend van me onlangs tegen me zei dat ik eens wat meer aan mezelf moet gaan denken. Eén van mijn verjaardagswensen is dat je je abonneert op mijn podcast. Bekijk deze korte video, dan begrijp je wellicht waar ik vandaan kom en waarom ik doe wat ik doe om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Iedereen is maar één keer jarig in een jaar en het kan niet elke dag feest zijn, maar je moet er zelf wat van maken. FEACH® dus. En dat doe ik. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via deze website en volg mijn podcasts. Vervolgens ben ik ook te volgen via LinkedIn en Instagram (@mooiemensenpodcast en @feach_nl).

Ik zou het echt mooi vinden als mensen deze podcast liken, delen en zich abonneren op mijn podcast. Alleen samen kunnen we de maatschappij een stukje mooier en beter maken.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.