Toine Beukering Militairen defensie generaal mooiemensenpodcast kikischeepens spreker rouwcoach vertrouwenspersoon

Coming Soon: Toine Beukering - Mooie Militairen (EPS75)

25 november 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Coming soon in de Mooie Mensen® Podcast: een interview met generaal buiten dienst Toine Beukering en tevens lid der Eerste Kamer. Mijn hart voor Defensie is groot, maar hoe zit het met Toine? Wat drijft hem? Wat heeft hij geleerd in het leven? De antwoorden op die vragen wilde ik wel eens weten. En ik ken Toine langer dan vandaag, al ben ik geen militair, maar ik ben dankbaar dat hij met mij deze podcast wilde opnemen.  Daarom zie je nu een klein voorproefje, maar de uitzending zelf is binnenkort online te zien via YouTube en te beluiseren via Apple, Android, Podimo en alle grote luisterkanalen. 

En of je nou wel of niet affiniteit met defensie hebt, Toine is een mooi mens, die met recht een plekje verdient in mijn podcast. Dus als je wilt weten wanneer de podcast online komt, abonneer je dan op mijn podcast via jouw favoriete luisterkanaal of via YouTube.  Of op mijn nieuwsbrief. Want dan weet je gelijk wanneer een nieuwe podcast online staat, maar daarin deel ik ook een aantal dingen die ik niet op de socials plaats. Exclusief voor nieuwsbriefabonnees. Anyway, binnenkort online, laat even weten wat je ervan vindt, laat je reactie achter en stay tuned!

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.