Gaslighting FEACH manipulatie narcisme psychopathie Kikischeepens spreker schrijver sextortion narcist

Gaslighting - Twijfel niet aan jezelf! (EPS62)

25 juli 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Een nieuwe Mooie Mensen® Podcast online! Nummer 62 over gaslighting en toxische personen. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld leg ik je uit wat gaslighting is en waarom je vooral niet moet twijfelen aan jezelf als je slachtoffer bent van narcistisch/psychopathisch misbruik.

👉 Abonneer je op mijn podcast

👉 Laat even weten wat je ervan vindt bij de reacties

🎤 Heb jij een vraag over manipulatie/gaslighting?
Laat het me weten in de comments of vul het contactformulier. Misschien neem ik het antwoord op jouw vraag dan mee in een volgende podcast.

Als je in vertrouwen wilt sparren met mij over wat jou is overkomen, schroom dan niet om contact me op te nemen. De wachtlijsten in de GGZ zijn lang. Ik ben geen psycholoog of psychiater, maar ik beschik over gedegen en grondige kennis van narcistisch/psychopathisch misbruik. Met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode help ik jou om jezelf terug te vinden, zodat je weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan. Het lukte mij ook.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.