gaslighting mooiemensenpodcast manipulatie narcisme psychopathie misbruik spreker kikischeepens rouwcoach vertrouwenspersoon

Gaslighting: Wat moet je doen als ze je niet geloven? (EPS64)

22 augustus 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Gaslighting, wat moet je doen als ze je niet geloven? Ik geloof altijd dat als je 100% eerlijk bent, dat je dan de beste versie van jezelf bent. Maar ben je ook eerlijk tegen jezelf? Want zeg nou zelf, met mensen die jou niet geloven als je te maken hebt of hebt gehad met een destructief persoon, wil je daar dan koste wat het kost mee om blijven gaan?

Over wat je moet doen als je niet wordt geloofd, daar ga ik in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast dieper op in. Het lukte mij om te herstellen van narcistisch/psychopathisch misbruik met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode.

Als jij meer wilt weten of als je te maken hebt (gehad) met gaslighting, abonneer je dan op mijn podcast. En laat me vooral weten wat je ervan vindt.

In de eerstvolgende podcast ga ik dieper in op het gebrek aan zelfreflectie bij destructieve personen. Heb jij nou ook een vraag voor mij over narcisme, psychopathie, borderline, gaslighting of een andere vorm van manipulatie? Vul het contactformulier in op mijn website!

Wat kun je doen in de strijd tegen manipulatie?
👉 laat je reactie achter in de comments;
👉 geef een like;
👉 wordt donateur of sponsor;
👉 stuur me een mail als jij een vraag beantwoord wilt zien;
👉 beluister of bekijk mijn andere podcasts over dit onderwerp; en
👉 abonneer je op mijn Mooie Mensen® Podcast.

Voor meer info:
👉 https://mooiemensenpodcast.nl/ 
👉 https://feach.nl/ 
👉 https://sextortionboek.nl/
👉 https://www.kikischeepens.nl/ 
👉 kiki (@) kikischeepens.nl

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.