mooiemensenpodcast kikischeepens manipulatie spreker gaslighting narcisme feach pscyhopaat narcist

Gaslighting: Zelfreflectie 0.0 (EPS66)

19 september 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Gaslighting: Zelfreflectie 0.0, begint met een persoonlijk tintje, anders dan je van mij gewend bent. Gaslighting, een ernstige vorm van geestelijke manipulatie. Over hoe het komt dat destructieve personen niet in staat zijn tot zelfreflectie, maar ook over de gevaren als destructieve personen gaan samenspannen. Waartoe zij in staat zijn als ze het voor elkaar krijgen om een grote groep mensen te gaslighten.
Dat is waar ik in deze solo-aflevering van Mooie Mensen® Podcast nummer 66 over spreek. Om je te helpen om manipulatie te doorzien, te herkennen en om ermee om te leren gaan. Want je ziet het pas als je het doorhebt.

Ik wens je veel luisterplezier. Laten we ons samen sterk maken in de strijd om manipulatie tegen te gaan.

Heb jij nou ook een vraag voor mij over narcisme, psychopathie, borderline, gaslighting of een andere vorm van manipulatie? Vul het contactformulier in op mijn website!

Wat kun je doen in de strijd tegen manipulatie?
👉 laat je reactie achter in de comments;
👉 geef een like;
👉 wordt donateur of sponsor;
👉 stuur me een mail als jij een vraag beantwoord wilt zien;
👉 beluister of bekijk mijn andere podcasts over dit onderwerp; en
👉 abonneer je op mijn Mooie Mensen® Podcast.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.