vertrouwenspersoon rouwcoach lifecoach spreker schrijver gaslighting manipulatie feach inachange mooiemensenpodcast

Gewoon Vertrouwenspersoon - Gisela van Elburg (EPS76)

7 december 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

In de Week van de Integriteit ga ik in gesprek met collega-vertrouwenspersoon Gisela van Elburg uit Haaksbergen. Om te sparren, te delen en te inspireren over het vak van vertrouwenspersoon. Want wij zijn beiden registervertrouwenspersoon en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Hoe denken wij over het vak van (extern) vertrouwenspersoon? Waarom liggen de eisen die gesteld worden aan een vertrouwenspersoon zo hoog? Vinden wij dat terecht of onterecht? Want vaak wordt gevraagd om 'minimaal' twee tot drie jaar ervaring in het 'werkveld', een rechtenstudie, of andere eisen. Wat kunnen we delen over interne vertrouwenspersonen? We hebben het ook over curriculum vitae's (cv), want wat sommige recruiters nog al eens vergeten is om te kijken naar de mens achter het cv. Met alle respect, maar een briefje met daarop wat iemand allemaal gedaan heeft zegt nog niets over de persoon en diens werkwijze zelf. Bovendien blijkt uit onderzoek dat veel mensen in hun cv liegen over hun werkervaringen. Dus wat zegt een cv nu eigenlijk? Kortom, gewoon een goed gesprek tussen twee collega's. Niet alleen op het vlak van vertrouwenspersoon.

Zij is lifecoach, ik rouwcoach, allebei met een diploma. Ik wens je niet alleen veel kijkplezier op YouTube, maar ook luisterplezier, want deze podcast verschijnt ook op vrijwel alle grote luisterkanalen van Apple en Android.

Wil je meer weten over Gisela en haar werk? Neem dan een kijkje op haar website, volg haar op LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram.

Meer informatie over mij als vertrouwenspersoon en rouwcoach vind je hier. Andere afleveringen van de Mooie Mensen® Podcast vind je op deze site.

  • Tip 1: blijf kijken tot het eind!
  • Tip 2: abonneer je op mijn podcast, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen
  • Tip 3: wil je zelf een keer te gast zijn of een podcast sponsoren? Vul dan even het contactformulier in.
  • Tip 4: laat je reactie achter onder deze podcast en laat weten wat je ervan vindt!

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.