hsp hoogbegaafd hoogsensitief rouwcoach vertrouwenspersoon mooiemensenpodcast spreker elisabethumans

Hoezo Hoogsensitief? - Elisabeth Umans (EPS70)

24 oktober 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Wat hebben Elisabeth Umans en ik met elkaar gemeen? Behalve dat we allebei blond zijn en vroeger fan waren van Pippi Langkous? Wel, in ieder geval zijn we beiden auteur, hoogbegaafd en hoogsensitief. We gaan het hebben over overprikkeld raken, hoe belangrijk het is voor een HSP om je grenzen te bewaken en over haar meest recente boek Paradijsvogels & Zingeving.

Maar wat bedoelt Elisabeth nou precies met 'paradijsvogels'? En zin, zen en beweging? Zelf is ze altijd in beweging. Ze schrijft niet alleen, verstuurt leuke nieuwsbrieven, heeft een Telegramkanaal en maakt ook prachtige schilderijen.

Als je meer info wilt of als je haar wilt volgen: https://www.elisabethumans.com/ YouTube: @ elisabethumans | Instagram: @ elisabethumans
En wat de Mooie Mensen® Podcast betreft, deze is niet alleen te zien op YouTube, maar ook te beluisteren via Apple en bijna alle grote luisterkanalen. Binnenkort ook via Soulflix.

👉 laat je reactie achter in de comments;
👉 geef een like;
👉 wordt donateur of sponsor; en
👉 abonneer je op mijn Mooie Mensen® Podcast.

Voor meer info:
👉 https://mooiemensenpodcast.nl/ 
👉 https://feach.nl/ 
👉 https://sextortionboek.nl/ 
👉 https://www.kikischeepens.nl/ 
👉 kiki (@) kikischeepens.nl

Instagram: @ feach_nl en @ mooiemensenpodcast
YouTube: @ mooiemensenpodcast
Twitter: @ KikiScheepens
LinkedIn: Kiki Scheepens

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.