vertrouwenspersoon

Jannie de Jong - Agressie op de werkvloer (EPS27)

29 september 2022

Video

Audio

Over deze aflevering

Ik signaleer een toenemende mate van agressie in de maatschappij. Dat geldt ook voor de agressie op de werkvloer. Een expert die daar alles vanaf weet is Jannie de Jong. Zij is al meer dan 25 jaar directeur/eigenaar van Agressietraining De Jong. Ze schreef de bestseller 'HELP, ik word gemanipuleerd!' (Uitgeverij S2uitgevers) en verscheen daarmee veelvuldig in de media. In deze aflevering van de Mooie Mensen Podcast spreek ik met Jannie over subtiel grensoverschrijdend en ondermijnend gedrag, vertrouwenspersonen, witteboordenagressors, gaslighting, toxische werkvloeren, het 'bystander-effect' en tal van andere onderwerpen.
Het boek van Jannie is te bestellen via deze link en als je professionals in wilt schakelen om jouw werkomgeving voor iedereen prettig te maken, neem dan contact op met Jannie via deze website. Wil je haar boeken als spreker? Dat kan via de website van ZijSpreekt. Regelmatig organiseert zij interessante webinairs en verzorgt zij trainingen. De podcast is te beluisteren via alle grote luisterkanalen en te bekijken via YouTube via deze link. Met dank aan Jannie voor het delen van haar expertise en voor de fijne samenwerking. Iedereen heeft recht op een veilige werkplaats en een daadkrachtig en mooi mens als Jannie maken de wereld gewoon een stukje mooier. 

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.