Thysiahuisman mooiemensenpodcast manipulatie kikischeepens feach vertrouwenspersoon rouwcoach

Manipulatie bij de TV - Thysia Huisman (EPS84)

27 maart 2024

Video

Audio

Over deze aflevering

Behalve spreker en auteur van haar derde boek 'Sensation Island', is Thysia Huisman al ruim 25 jaar actief als televisiemaker. Ze werkte achter de schermen van onder andere Big Brother, Project Catwalk, Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Al eerder interviewde ik Thysia voor het tijdschrift Mijn Geheim, ontmoetten we elkaar voor een reportage in VROUW over destructieve relaties en was zij te gast in Mooie Mensen® Podcast nummer 51 met als titel 'Herrijs uit je as'. Deze laatste is zeker de moeite waard om nog eens terug te kijken of te luisteren.

Nu zij onlangs haar thriller Senstation Island publiceerde, vond ik het leuk haar uit te nodigen in de Mooie Mensen® Podcast. Over manipulatie achter de schermen bij de TV, intriges, bommetjes en dat niets toeval is van wat je ziet in televisieprogramma's. Omdat je als maker niet vies moet zijn van manipuleren. We spraken ook over recente ontwikkelingen in de zaak Jean-Luc Brunel, de handlanger van Jeffrey Epstein. Hoe staat het daar nu mee en wat doet het met Thysia?

Bekijk deze podcast met Thysia via YouTube of beluister deze via je favoriete podcastkanaal en laat je reactie achter. Mijn podcast maak ik gratis, maar als je het kunt missen, doe dan een donatie via mijn website. Als je zelf een keer te gast wilt zijn en/of een aflevering wilt sponsoren, neem dan contact met me op via het contactformulier en je krijgt zo gauw mogelijk een antwoord terug.

Belangrijke noot: In deze podcast wordt gesproken over zelfmoord. Heb je suïcidale gedachten of hulp nodig? Aarzel niet en neem contact op met de hulplijnen!

Voor Nederland:
Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Voor België:
Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of chatten en mailen via www.zelfmoord1813.be (24/7) (*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)

Het boek Sensation Island (Xander Uitgevers) is te koop via je lokale boekhandel of via deze link. De foto van Thysia is van Bonnita Postma. Thysia is te vinden op LinkedIn en via Instagram .

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.