Narcist Manipulatie Psychopathie Vertrouwenspersoon FEACH mooiemensenpodcast kikischeepens podimo

Manipulatie Traktatie - Kiki Scheepens (EPS61)

11 juli 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

In deze solo-aflevering, ga ik je ter ere van het éénjarig bestaan van de Mooie Mensen® Podcast wat weggeven uit mijn boek Sextortion Op het spoor. Een boek over sextortion, psychopathisch/narcistisch misbruik, victim blaming, zelfdoding, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Over hoe je in het web kunt belanden van een destructief persoon, maar ook hoe je daar weer uit kunt komen. Het lukte mij met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode.

Wist je dat ik wel vaker solo-afleveringen maak over manipulatie? Wellicht heb je er wat aan. Ik gun iedereen een gelukkig leven, waarin geen ruimte is voor destructieve personen. De podcasts maak ik om meer bewustzijn te creëren en om een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Als je je abonneert op mijn Mooie Mensen® Podcast, dan hoef je nooit meer een aflevering te missen. Laat je aan het eind even weten wat je ervan vindt? Bedankt vast!

Het boek Sextortion Op het spoor is (persoonlijk gesigneerd) te bestellen via: www.sextortionboek.nl 
Meer informatie over de FEACH®-methode en/of ondersteuning vind je op: www.feach.nl
Deze podcast is onderdeel van Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast: www.mooiemensenpodcast.nl


Heb je suïcidale gedachten? Praat erover en neem contact op met de hulplijnen. Voor Nederland: www.113.nl Voor België: www.zelfmoord1813.be

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.