misleiding manipulatie voeding eetgeeninsecten annekepalsma hoogbegaafd voedingswetenschapper spreker kikischeepens rouwcoach vertrouwenspersoon

Misleiding & Voedingssupplementen - Anneke Palsma (EPS74)

21 november 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Ze is voedingswetenschapper, sportdiëtist, spreker en meer. En ze weet alles van voedingssupplementen. Zijn deze wel zo veilig als dat ons soms voorgeschoteld wordt? Hoe zit het met de disclaimers? En wat valt er te zeggen over de zogeheten 'E-nummers' in onze voeding? Worden we wel eerlijk geïnformeerd? Want wat nu als je een voedselintolerantie hebt? En wat zijn de gevolgen van (delen van) insecten en weekdieren in onze voeding? Terwijl daar nog zo weinig over bekend is en dat wel bekend is dat insecten de beste ziekteverspreiders ter wereld zijn ...

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Daarom een buitengewoon interessante podcast met Anneke Palsma. Iemand die weet waarover ze spreekt en die net als ik niet tegen onrechtvaardigheid kan. Anneke runt al jaren haar eigen praktijk in Poortugaal, nabij Rotterdam. Bezige bij dat ze is doet ze daarnaast nog veel meer. Ze vertelt erover in deze podcast.

Wil je meer weten over Anneke en haar werk?

En wat betreft de Mooie Mensen® Podcast, die maak ik gratis, maar ik ben natuurlijk altijd blij met donaties. Dat steunt mij om deze podcasts mogelijk te blijven maken. Wil je ook een keer te gast zijn en/of een podcast sponsoren? Neem contact met me op via deze link.

Enneh ... laat even weten wat je van deze podcast vindt. Abonneer je, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen. Ik wens je veel kijk- en/of luisterplezier.

 

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.