mooiemensenpodcast,overgang,kikischeepens,feach,vertrouwenspersoon,rouwcoach,rouw,miriammartens

Over Overgang - Miriam Martens (EPS85)

4 april 2024

Video

Audio

Over deze aflevering

Miriam Martens (53) is behalve docent ook bewegings- en gezondheidswetenschapper. Zij runt haar eigen bedrijf Live in Vitality en vertelt in deze Mooie Mensen® Podcast over de overgang. Deze podcast is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen de moeite waard om te bekijken of te beluisteren.

Want veel relaties sneuvelen door de overgang. Veel vrouwen krijgen een misdiagnose als 'depressie' of 'burnout'. Terwijl hormoonsuppletie zoveel kan bijdragen om het leven van vrouwen te verlichten tijdens de overgang.

  • Hoe komt het dat huisartsen in Nederland daar nog relatief weinig over weten ten opzichte van huisartsen in andere landen?
  • Hoe funest is alcohol voor vrouwen in de overgang en waarom is dat zo?
  • Wat kun je doen tegen de welbekende 'lovehandles'?
  • Wat bedoelt Miriam door te zeggen dat ons buikvet een levend eco-systeem is?
  • Hoe ga je om met stemmingswisselingen die elkaar in no-time aflossen?

 

Tal van vragen die Miriam beantwoordt door gewoon te spreken over haar expertise en waarmee ze al veel vrouwen in de overgang geholpen heeft. Het is niet voor niets dat zij met haar bedrijf een levendige community heeft en zich met hart en ziel inzet voor talloze vrouwen die werkelijk gebukt gaan onder zoiets als de menopauze. Terwijl het leed aanzienlijk beperkt kan worden door erover te praten, hulpmiddelen in te zetten en meer bekendheid te geven over het onderwerp.

Wil je meer weten? Miriam is bereikbaar via Linkedin, Facebook en via haar mobiel op (06)52853528. Via whatsapp kun je eenmalig een gratis consult aanvragen bij Miriam. Haar website wordt binnenkort gelanceerd. Dat is: www.liveinvitality.es  

Wat zou haar definitie van een mooi mens zijn en heeft ze nog een laatste boodschap voor mijn kijkers of luisteraars? Als je je abonneert op mijn podcast, dan kom je daar als eerste achter. Overigens is deze podcast niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te beluisteren via Podimo, Apple en Android.

Miriam bedankt voor de leuke en fijne samenwerking. Je bent een mooi mens met een mooie missie en passie. Voor meerdere podcasts, donaties of sponsoring, kijk op mijn website. Ik wens je heel veel kijk- en/of luisterplezier.

Laat je je reactie achter? Want ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

 

Belangrijke noot: In deze podcast wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten of hulp nodig? Aarzel niet en neem contact op met de hulplijnen!

Voor Nederland: Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Voor België: Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of chatten en mailen via www.zelfmoord1813.be (24/7) (*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)

 

Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast is onderdeel van Organisatiebureau KVPS / FEACH® en is in handen van Kiki Scheepens. Spreker, schrijver, auteur en in het dagelijks leven vertrouwenspersoon register LVV en gediplomeerd rouwcoach.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.