rouwcoach vertrouwenspersoon kikischeepens mooiemensenpodcast zingeving feach spreker rouw verwerking

Rouwcoach Kiki Scheepens (EPS73)

14 november 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Wat doe ik als rouwcoach precies? Waarvoor kun je bij mij terecht? Daarover heb ik een korte video gemaakt en een wat langer blog geschreven. Want rouw is er in vele vormen. Denk aan het verlies van een dierbare, een ongeboren kindje, een huisdier, maar ook een echtscheiding, verhuizing, verandering van baan, het overleven van kanker, allemaal oorzaken die ingrijpende gevolgen kunnen hebben.

En dan kan het heel fijn zijn als je iemand hebt die je kunt vertrouwen, waarbij je niet alleen je verhaal kwijt kunt, maar die je ook begeleidt om weer de zin van je bestaan terug te vinden. Want als je door de bomen het bos niet meer ziet, jezelf volledig kwijt wilt en je leven terug wilt, dan ben je bij mij van harte welkom voor een intake. Samen met jou ga ik dan in kaart brengen waar jij behoefte aan hebt. Want elk mens is anders, is uniek.

Daarom is er geen pasklaar stappenplan. Wat er wel is, dat is mijn FEACH®-methode. Want ook ik ben uniek en FEACH® kan jou helpen om weer vol goede moed de toekomst tegemoet te treden. Je hoeft het niet alleen te doen. Alleen maar het contactformulier in te vullen op mijn website.

Wat je alvast kunt doen?

  • abonneer je op mijn podcast
  • laat weten wat je ervan vindt, laat je reactie achter
  • volg mij op de socials
  • wees lief voor jezelf en voor anderen

Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast is onderdeel van Organisatiebureau KVPS/FEACH® en is in handen van Kiki Scheepens, spreker, auteur en in het dagelijks leven registervertrouwenspersoon LVV en gediplomeerd rouwcoach.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.