Toine Beukering Defensie mooiemensenpodcast kikischeepens spreker rouwcoach vertrouwenspersoon landmacht

Toine Beukering - Mooie Militairen (EPS75)

28 november 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Hij is vandaag jarig en wordt 65. Maar als je nu denkt dat generaal buiten dienst Toine Beukering na zijn functioneel leeftijdsontslag (FLO) op zijn lauweren is gaan rusten, dan heb je het mis. Na een enorme staat van dienst bij Defensie, missies en diverse (militaire) onderscheidingen ga ik met Toine in gesprek over de lessen die hij in het leven heeft gehad. Over waar hij nu zijn dagen mee vult en wat nog altijd belangrijk voor hem is. Het gaat hem vooral om de mensen, om de mooie mensen. In de breedste zin van het woord. 

Wat heeft zijn leven nu echt veranderd? Wat is geluk? Want als je iets goeds doet, kan dat geluk brengen, maar je kunt het ook verbruiken. Iets met roadblocks. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Zou Napoleon daar ook zo over gedacht hebben destijds? Wat heeft Toine met Napoleon? En hoe belangrijk is het om bij je eigen morele kompas te blijven? Iets met integriteit, je houden aan 'de regels van De Beuk' en vooral doen wat je belooft. 

Toine ik wil je niet alleen feliciteren met je verjaardag, maar ook bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wens je een mooi nieuw levensjaar toe en alle goeds, dank je wel. Wil je weten wat zijn definitie van een mooi mens is en welke boodschap Toine heeft voor mijn kijkers en luisteraars? Deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te beluisteren via Apple, Podimo en vrijwel alle grote Android-luisterkanalen.  Als je Toine wilt feliciteren met zijn verjaardag, geef dan een like aan deze video, dat vindt hij vast leuk. En laat je reactie achter om te laten weten wat je ervan vindt. Abonneren kan natuurlijk ook. Voor meer podcasts, een keer te gast zijn of een podcast sponsoren, vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.