Narcisme tuffievos mooiemensenpodcast narcist psychopaat kikischeepens feach

Tuffie Vos - Weg met narcistische systemen (EPS53)

4 april 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Al heel lang leidt mooi mens Tuffie Vos een spiritueel leven. Haar leven als ondernemer moest 180 graden om. Juist die wending was voor haar als pionier een nieuwe voedingsbodem. Om de wereld te ontdoen van narcistische systemen. 

Ooit werd zijzelf slachtoffer van narcisme, maar nu neemt zij anderen mee op reis om zich te ontdoen van narcistische systemen. Dat doet ze onder andere met haar 'Ik ben licht-reis'. En met haar inspiratiemails en haar boek dat binnenkort uit gaat komen. Van onbewust naar bewust, van donker naar licht. Bewustzijn is alles, liefde is alles. Liefde is ...

Dank je wel lieve Tuffie voor de fijne samenwerking en de mooie podcast die wij samen hebben gemaakt. Diepe bewondering en respect voor jou en ja, je bent een prachtmens.

Namasté

Als je wilt weten waarom ik dat vind, dan moet je deze podcast echt bekijken of beluisteren via Apple en de diverse grote Androidkanalen. Wil je meer weten over Tuffie en/of over de 'Ik ben licht-reis'? Kijk dan op haar website. Tuffie is ook te vinden op LinkedIn, Facebook en Instagram. En mocht je nou toevallig op zoek zijn naar een voice-over .... Tuffie is meer dan 40 jaar de stem geweest van de NS, maar zo nu en dan vindt ze het heel leuk om een voice-over opdracht te doen!

Wil je zelf een keer te gast zijn en/of een podcast sponsoren? Vul het contactformulier in op mijn website. Op deze website kun je ook eerdere podcasts terugzien of beluisteren met mooie mensen van wie ik vind dat ze het hart op de goede plaats hebben en die iets bijdragen aan de maatschappij. Laat even weten wat je van deze podcast vindt door een like, door je reactie onder de podcast en als je wilt, abonneer je op mijn Mooie Mensen® podcast.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.