Verjaardagsfeest met Lonneke, Suzanne en Kiki

16 september 2022

Video

Audio

Over deze aflevering

Een speciale uitzending van de Mooie Mensen® Podcast op vrijdag 16 september 2022. Waarom is 133 de optelsom van 1+1+1?
Dat komt omdat ik samen met Lonneke Boons (38) en Susanne Reep (44) vandaag jarig ben. En dat vieren we in deze spontane podcast. Want wie jarig is trakteert.

Lonneke is stresscoach voor jongvolwassenen (www.lonnekeboons.nl) en Suzanne is eigenaar van Possible Impact (www.possibleimpact.nl) en maakt zich hard voor noaberschap. Maak kennis met deze inspirerende vrouwen die zich ieder op hun eigen manier inzetten voor de maatschappij.

Ik ben blij dat ik ze heb ontmoet en hen een podium heb kunnen geven. En natuurlijk geven we ook wat weg in deze podcast. Kijk zelf maar en laat even weten wat je ervan vindt! Dat vinden we leuk. Voor meer informatie, kijk op https://mooiemensenpodcast.nl/.

Wil je Lonneke en Suzanne feliciteren met hun verjaardag?
Ze hebben allebei LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter, maar als je gaat naar het Instagramaccount van de Mooie Mensen® Podcast, dan is het wel heel makkelijk om hen vandaag extra in de spotlights te zetten.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.