saferinternetday sextortion vertrouwenspersoon mooiemensenpodcast cybercrime

Wat is Sextortion? - (EPS47)

7 februari 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Wat is sextortion? Wat moet je doen als je slachtoffer bent geworden van deze wrede vorm van cybercrime? Kun je daarvoor terecht bij de vertrouwenspersoon? En hoe meedogenloos zijn daders? Ik vertel het je in deze korte podcast.

Gebaseerd op mijn eigen ervaringen en als aanwezige in de rechtszaal tijdens een grote sextortionzaak.

Wil je meer weten?

  • Bestel mijn boek Sextortion Op het spoor via deze link
  • Beluister of bekijk de podcast met Frank Ahearn (eps46), The Blackmailexpert uit de USA
  • Volg mij op LinkedIn of Instagram (@feach_nl en/of @mooiemensenpodcast)
  • Abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Ps. van alle fysieke boekbestellingen vanaf 4 tot en met 11 februari 2023 doneer ik 20% van de verkoopprijs aan de crowdfundingsactie van Merel de Groot (eps 46).

Mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in op mijn website en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Belangrijke noot:
Heb je suïcidale gedachten of hulp nodig? Aarzel niet en neem contact op met de hulplijnen! 
Vanuit Nederland: Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. 
Vanuit België: Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of chatten en mailen via www.zelfmoord1813.be (24/7) (*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.