zelfmoord suïcide wereldsuïcidepreventiedag kikischeepens vertrouwenspersoon rouwcoach sextortionboek spreker

Wereld Suïcide Preventiedag (EPS65)

5 september 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

In de aanloop naar Wereld Suïcide Preventiedag op 10 september kan ik niet anders dan mijn steentje bijdragen. Want elke suïcide is er één te veel. Ik maakte drie suïcides van dichtbij mee in vijf jaar en vijf maanden tijd en daarom wil ik graag alle nabestaanden en naasten van zelfmoord een hart onder de riem steken met deze Mooie Mensen® Podcast.

 

  • Waarom hoef je je niet schuldig te voelen?
  • Wat is het verschil tussen suïcide en the cry for help?
  • Hoe lukte het mij om weer zin te geven aan mijn bestaan?

Kortom, een podcast met een persoonlijk tintje, maar vanuit het hart. En de eerstvolgende podcast zal weer gaan over gaslighting en manipulatie. Over destructieve personen en relaties, maar soms kunnen suïcidale mensen ook behoorlijk manipulerend zijn. Ook dat vertel ik je in deze podcast. En ik geef gratis wat weg voor wie wil.

Daarom:

Ik wens je veel wijsheid, kracht en sterkte en laten we ons samen sterk maken in de strijd tegen suïcide. In deze podcast wordt gesproken over zelfdoding.


Heb je suïcidale gedachten of ben je naaste of nabestaande? Praat erover en neem altijd contact op met de hulplijnen: 

Voor Nederland:
Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. 
Voor België:
Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of chatten en mailen via www.zelfmoord1813.be (24/7) 
(*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.