Kiki Scheepens spreker auteur sextortion mooiemensenpodcast rouwcoach vertrouwenspersoon manipulatie

Wie is Kiki Scheepens? - (68)

5 oktober 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Een persoonlijke podcast. Over mij, Kiki Scheepens. Want behalve dat ik achter de schermen vragen krijg van volgers over manipulatie, rouw en destructieve relaties, vroeg iemand mij laatst: "Wie ben je nou eigenlijk Kiki?"

Een begrijpelijke vraag, want ik doe veel, onderneem veel, heb een boek uitgebracht, ben spreker, maar ook gecertificeerd vertrouwenspersoon en rouwcoach. En zo nog meer dingen. Wat, dat leg ik uit in deze aflevering van de Mooie Mensenยฎ Podcast.

En ik ga dieper in op een vraag van een volger over het aangaan van een nieuwe relatie, hoewel? Kijk en luister zelf maar en laat even weten wat je ervan vindt. Als je geen enkele podcast wilt missen abonneer je dan. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe podcast online komt. Dat kan via YouTube, of gewoon via jouw favoriete luisterkanaal.

Meer info:
๐Ÿ‘‰ https://mooiemensenpodcast.nl/ 
๐Ÿ‘‰ https://feach.nl/ 
๐Ÿ‘‰ https://sextortionboek.nl/ 
๐Ÿ‘‰ https://www.kikischeepens.nl/ 
๐Ÿ‘‰ kiki (@) kikischeepens.nl

Instagram:
๐Ÿ‘‰ @ feach_nl
๐Ÿ‘‰ @ mooiemensenpodcast

Twitter:
๐Ÿ‘‰ @ KikiScheepens

LinkedIn:
๐Ÿ‘‰ Kiki Scheepens

YouTube:
๐Ÿ‘‰ @ mooiemensenpodcast

Sprekersbureaus:
๐Ÿ‘‰ Athenas
๐Ÿ‘‰ ZijSpreekt

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.