hooggevoeligondernemen hsp hoogsensitief hooggevoelig hoogbegaafd mooiemensenpodcast zielswijsheid

Winst uit zielswijsheid - Mirna den Reijer (EPS56)

24 mei 2023

Video

Audio

Over deze aflevering

Wat zijn de valkuilen voor hooggevoelige ondernemers? Door de veelzijdigheid van jou als HSP-ondernemer loop je vaak in de valkuil van keuzestress. Omdat je je bijna altijd afstemt op de ander. Hoe kun je nou het verschil maken? Welke winst wil je behalen? Hoe zorg je ervoor dat je niet meer alleen zaait, maar ook oogst?

Over dat alles ga ik in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast in gesprek met Mirna den Reijer. Zij is mede-eigenaar van Hooggevoelig Ondernemen en Financiële Business Mentor. Het is haar missie om hoogsensitieve ondernemers te gezonde winst te laten creëren op alle vlakken. Dat doet ze aan de hand van haar M.I.R.N.A.-methode. Over verbinding, authenticiteit, copycats en hoe je als buitenbeentje als HSP-er al jouw doelstellingen kunt behalen. Eén daarvan is winst uit zielswijsheid.

Wil je meer weten over Mirna?

Zij is te vinden via deze website: http://www.hooggevoeligondernemen.nl/ 
Op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mirna-den-reijer/
Op Instagram: https://www.instagram.com/mirnadenreijer/

Dank je wel Mirna voor de fijne samenwerking, het mooie gesprek en jouw openheid. Je bent een mooi mens! Deze uitzending van de Mooie Mensen® Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Op de website van de Mooie Mensen® Podcast kun je zelf kiezen. Abonneer je vooral op mijn podcast via jouw favoriete luisterkanaal of via YouTube. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe podcast online staat. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Steun Kiki

Mijn podcasts zijn gratis. Waardeer jij wat ik maak? Steun mij dan door het doen van een donatie. Wil je zelf in mijn podcast te gast zijn of wil je een podcast sponsoren? Pak je kans en vul het contactformulier in. Ik reageer altijd zo gauw mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via kiki@kikischeepens.nl. Ik waardeer jullie steun, dus hartelijk dank aan alle donateurs en sponsors, want door jullie support kan ik deze podcasts blijven maken.

Kies het bedrag

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Het bericht is verzonden. Je krijgt een bevestiging per e-mail.